• apt-aluminium-nutzfahrzeug.png
  • apt weiterbearbeitung roboter.jpg
  • apt-aluminium-fabrication.png
  • apt-aluminium-profilen.png
  • apt-weiterbearbeitung-blechfalzen.png
  • apt-aluminium-eloxal.png
  • apt-aluminium-logistik.png

Aluminium producten op maat

Onze sterke punten

Wij produceren complexe en innovatieve aluminium profielen en producten. Onze productieprocessen omvatten de totale waardeketen, van grondstof tot eindproduct.


Daartoe behoren: 

-  Recycling

-  Extrusie

-  Mechanische bewerking

-  Oppervlaktebehandeling

-  Montage

 

Onze produkten

Wij produceren zowel serieproducten als uiterst gecompliceerd maatwerk in 'one-piece-flow'. In onze modern uitgeruste bedrijven werken we volledig geautomatiseerd en flexibel.

 

Onze maatstaven

Wij voldoen aan internationale kwaliteits- en milieunormen voor het ontwerpen en fabriceren van onze producten. Duurzaamheid en aandacht voor het milieu zijn voor ons daarbij onontbeerlijk. 


De actuele LME noteringen

De prijzen voor primair aluminium worden dagelijks op de Londense metaalbeurs LME bepaald. Als apt-service bieden wij u dagelijks de actuele noteringen.

 

LME/Valuta van 20-09-2019 om 08:30 uur

 

LME Cash/$        1.777,00
LME 3 mo./$       1.799,00
€/$                         1,1058


apt Banen & Carriere

Ter ondersteuning van onze teams, zoeken wij gemotiveerde en flexibele collega's.  Klik hier voor Banen & Carrière


NEWS

15.07.2019

Op 19 september 2019 opent apt Extrusions in Monheim (D) haar deuren


Sinds haar start negen jaar geleden is de Duitse Lange Nacht der Industrie steeds populairder geworden. Op 19 september 2019 is apt Extrusions GmbH & Co. KG te Monheim (D) alweer voor de vijfde opeenvolgende keer van de partij en opent zij haar deuren voor geïnteresseerde bezoekers.


18.03.2019

apt Group: Europese koploper in oppervlaktebehandeling

 

De huidige uitgave van de Aluminium Kurier (14 maart, 2019) bevat een speciale bijlage over oppervlaktebehandeling. Hierin komen ook de apt Group en haar expertise in oppervlaktebehandeling aan bod, in het bijzonder anodiseren en poedercoating.

MILIEU

apt aluminium recycling

MILIEU


ALUMINIUM IS GROEN

 

Verantwoord omgaan met grondstoffen is voor ons aan de orde van de dag: het restmateriaal uit ons productieproces recyclen wij voor 100% in onze eigen gieterij in Monheim (D). Hier kunnen we jaarlijks tot 20.000 t aluminium perspalen produceren, die weer worden verwerkt tot hoogwaardige profielen.

Voor deze recycling verbruiken we slechts 5% van de energie die nodig is voor de productie van nieuwe billets. En aan de kwaliteit verandert niets, want het gerecyclede materiaal doet in geen enkel opzicht onder voor primair aluminium.

 

Zelfs metaalresten uit de omsmeltovens of reststoffen uit de waterzuivering van de anodiseerlijnen worden hergebruikt. Zo koppelen wij milieubewustzijn aan maximaal rendement.